+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Picture Teaser Miete
Dugoročna renta

Dugoročna renta viljuškara, paletara i još mnogo toga

Bilo da se radi o periodima najveće narudžbine ili da trajno povećate svoj vozni park – sa našim dugoročnim iznajmljivanjem viljuškara, ostajete fleksibilni i uvek ste na vrhuncu tehnologije.

Da li biste želeli da koristite najsavremenije industrijske viljuškare bez njihove kupovine? Naš model iznajmljivanja vam nudi mogućnost da iznajmite viljuškare, automatiski vođena vozila (AGV) i viljuškare na dugoročnoj osnovi. Takođe Vam obezbeđujemo odgovarajuće litijum-jonske baterije u okviru našeg dugoročnog najma viljuškara. Ovo Vam je najlakši način da radite sa vozilima koja ispunjavaju najviše standarde bezbednosti i kvaliteta – uz punu transparentnost troškova. Takođe možete imati koristi od našeg full-servis paketa, koji smo sastavili za Vas pojedinačno i u skladu sa Vašim potrebama.

Kao pouzdan partner, mi ćemo razviti koncept za dugoročni najam Vašeg viljuškara ili iznajmljivanje drugih vozila koji po svemu odgovaraju Vašoj kompaniji.

Vaše prednosti pri izboru dugoročne rente Jungheinrich viljuškara:

  • Korišćenje najnovijih vozila po povoljnim uslovima
  • Fleksibilan dizajn ugovora – iznajmljujete samo ono što Vam je potrebno
  • Potpuna transparentnost troškova bez vezivanja kapitala
  • Bez obaveze preuzimanja i bez rizika preostale vrednosti
  • Kontinuirano osiguranje kvaliteta zahvaljujući individualnom kompletnom paketu usluga
  • Velika sigurnost planiranja zahvaljujući osiguranoj operativnoj spremnosti
  • Sveobuhvatno rešenje: Samo jedan ugovor, sve iz jednog izvora

Fleksibilan dizajn ugovora i visoka dostupnost

Ostanite fleksibilni. Sa našim dugoročnim iznajmljivanjem viljuškara ili iznajmljivanjem druge opreme za rukovanje materijalom, ostajete fleksibilni i istovremeno čuvate svoju likvidnost. Atraktivne mesečne stope se u potpunosti mogu odbiti kao operativni troškovi bez opterećenja Vašeg kapitala. Oni su zasnovani na Vašem budžetu, željenom roku ugovora i ostaju isti tokom čitavog perioda ugovora.

Tajni savet: Možemo li da Vas posavetujemo o našem svestranom bezbrižnom paketu? Uživajte u individualnoj ponudi full servis usluge posebno sastavljenoj na osnovu vaših potreba – jednostavno izaberite module koji su vam potrebni: na primer, servis održavanja, servis baterija, bezbednosni servis, itd. Velika prednost za Vas: Sve usluge dobijate iz jednog izvora na jednom ugovoru. Mi brinemo o Vašoj floti - Vi se brinete o svom poslu.

Uz svu ovu fleksibilnost, sigurnost planiranja je takođe važna. Ako se odlučite za dugoročnu rentu Jungheinrich viljuškara, mi osiguravamo da su Vaši viljuškari dostupni kada Vam zatrebaju, jer je visoka dostupnost za nas samo podrazumevana. Ovo Vam omogućava da povećate produktivnost Vašeg voznog parka, smanjite troškove i još uvek pouzdano planirate u svakom trenutku.

Usput: Jungheinrich Vam olakšava da osigurate svoje iznajmljene viljuškare od nasilnih oštećenja. Pitajte nas o povoljnoj paušalnoj stopi oštećenja viljuškara!

Dugoročni najam polovnih viljuškara: Naš JUNGSTARS

Takođe možete iznajmiti naše Jungheinrich polovne viljuškare na duži rok – doprinos zaštiti životne sredine uz posebno povoljne uslove za Vas. Svi JUNGSTARS su remontovani u skladu sa našim standardom kvaliteta sa 5 zvezdica i tehnički i vizuelno su besprekorni. Podrazumeva se da su svi bezbednosni standardi ispunjeni tokom procesa remonta, tako da imate koristi od uobičajenog Jungheinrich kvaliteta. Biće nam zadovoljstvo da Vam damo potpuni pregled Vaših mogućnosti.

Imate pitanja u vezi sa našom dugoročnom rentom viljuškara?

Ne ustručavajte se da nas zamolite za pomoć. Samo pozovite naš broj ili jednostavno popunite kontakt obrazac. Mi ćemo razviti rešenje koje ispunjava sve Vaše zahteve.

Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Prodaja

USPOSTAVITE KONTAKT


Bez obzira da li na dan ili godinu dana – ukoliko su Vam brzo potrebni viljuškari ili paletari, Jungheinrich Rental je Vaš pouzdan partner.

Imate pitanja?