+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Assistenzsysteme
Genijalna rešenja, efikasan rad

Jungheinrich sistemi asistencije

Decenije iskustva su upakovane u naš širok spektar asistenčnih sistema. Svako pojedinačno rešenje je usavršeno do poslednjeg detalja – sve u ime obezbeđivanja veće efikasnosti za Vašu kompaniju i poboljšane bezbednosti za ljude, mašine i robu.

Pravo rešenje za svaku situaciju:

Čuvajte svoje skladišne operacije bezbednim

Jungheinrich sistemi asistencije su tu da oslobode teret u svakodnevnom radu i da povećaju sigurnost u skladištu. Osim što štite ljude i mašine, oni takođe aktivno i preventivno štite vašu skladišnu opremu, posebno u izuzetnim situacijama. Poboljšana bezbednost sa svakom operacijom.

ZoneCONTROL

Uvek na oprezu: zoneControl

Viljuškar prilazi vratima magacina sa ispruženim kranom – i zaustavlja se tačno na pravom mestu. To je zahvaljujući zoneCONTROL-u, koji poznaje sve kritične oblasti lokacije na osnovu zoniranja skladišta i nadgleda ih sa najvećom preciznošću. To mogu biti visinske prepreke, lokacije sa velikim prometom vozila ili pešaka ili područja na kojima se ne može spustiti teret. Sistem reaguje na specifičnu situaciju: upozorava vozača, izdaje alarm ili, ako je potrebno, interveniše da kontroliše viljuškar. Time se izbegavaju sudari, na primer, i garantuje se bezbedno kretanje unutar skladišta. Takođe možete da koristite zoneCONTROL da biste ciljano poboljšali svoju efikasnost. Tok saobraćaja, na primer, može da se optimizuje putem autorizacije pristupa.

Dobro zaštićen na svakom koraku: curveCONTROL

Prebrza vožnja u krivinama je vodeći faktor rizika za nezgode prilikom prevrtanja. curveCONTROL automatski prilagođava brzinu viljuškara u krivinama, u zavisnosti od opterećenja i ugla upravljanja: što je teret veći, brzina viljuškara u krivinama je sporija. Ovo značajno smanjuje rizik od prevrtanja ili klizanja, a istovremeno povećava bezbednost u skladištu za Vaše zaposlene i viljuškare, kao i za Vašu robu.

Prenesite robu brže i lakše

Naši inovativni sistemi pomoći ne samo da svakodnevni rad u skladištu čine bezbednijim, već i bržim i isplativijim. Inteligentna prevencija i izbegavanje nezgoda kada je to najvažnije.

Content_Picture_Assistenzsysteme_addedVIEW

Brže upravljajte svojim teretom: positionCONTROL

positionCONTROL omogućava podešavanje prilagođenih visina cilja za bilo koje skladište u okruženju. Ovo rezultira kraćim putovanjima i optimizovanim operacijama podizanja, kao i smanjenim vremenom prilagođavanja između operacija slaganja i povećanom dostupnošću, čime se štedi vreme i energija. Kao rezultat, korišćenje positionCONTROL može povećati produktivnost do 15%.

Obradite porudžbine efikasnije

Jungheinrich pametni sistemi pomoći ne samo da povećavaju bezbednost u Vašem skladištu, već zahvaljujući povezanosti sa Vašim softverom za upravljanje skladištem, sistemi takođe čine mnogo efikasnijim proces slaganja, preuzimanja i komisioniranja porudžbina.

Content_Picture_Assistenzsysteme_Warehouse_navigation

Za ciljanu preciznost: warehouseNAVIGATION

Za svako kretanje robe, operater mora da se preorijentiše u okviru sistema regala. Ovde na scenu stupa warehouseNAVIGATION. On prenosi ispravnu lokaciju regala do viljuškara, koji mu se zatim automatski približava dijagonalnim kretanjem visoke preciznosti. Ovo u velikoj meri smanjuje opterećenje operatera, koji samo treba da upravlja funkcijom podizanja. Ovo rezultira većom preciznošću komisioniranja u kombinaciji sa povećanjem performansi protoka do 25%.

Obimno znanje je osnova za praktična rešenja

Naš razvojni rad se zasniva na sveobuhvatnom razumevanju intralogistike. U isto vreme, mi smo duboko upoznati sa pojedinačnim izazovima koje postavlja svaka industrija i aplikacija. Samo sa ovim znanjem možemo efikasno povećati efikasnost i sigurnost u skladištu.

Jungheinrich identifikuje relevantna problematična područja i pruža optimalno rešenje u obliku sistema pomoći po meri. Tehnologija koja se koristi diktira njena prikladnost i praktičnost. Jednostavni sistemi bez kontrolne intervencije su jednako relevantni kao i visokotehnološki sistemi pomoći sa sveobuhvatnim senzorima i složenom evaluacijom signala.

Drugi sistemi asistencije koji će Vaše skladištenje učiniti sigurnijim

Drugi sistemi asistencije koji će Vam omogućiti da brže i lakše premeštate robu

Drugi sistemi pomoći koji će Vam omogućiti da efikasnije obrađujete porudžbine

Imate pitanja?